FC Twente krijgt Weghorst-advies: "Moeten dat wel realiseren"

Wout Weghorst flirtte recent opnieuw met FC Twente. Rene Wagelaar denkt dat een samenwerking tussen de spits en de club uit Enschede snel moet gebeuren.

Weghorst maakt er absoluut geen geheim van dat hij nog droomt van spelen in de Grolsch Veste. "Het is leuk gezegd, maar er moet wel heel wat gebeuren", begint Wagelaar bij VoetbalTijd. "Hij moet het deze zomer doen om nog van waarde te zijn voor Twente en financieel is het ook nog een vraag. Twente kan niet huren, want hij heeft dan nog een eenjarig contract, dus ze moeten een transfersom op tafel leggen." Zijn contract bij Burnley loopt tot medio 2025.

Wagelaar denkt dat de 31-jarige Weghorst nog van grote waarde kan zijn voor de Tukkers. "Ik zou hem er graag bijhebben. Op het niveau waar hij nu acteert komt hij tekort, Oranje en Manchester is té hoog gegrepen. Voor FC Twente kan hij er per seizoen wel twintig inrammen", voorspelt hij. Wel benadrukt hij dat komende zomer de laatste kans is voor een transfer. "FC Twente moet dat ook realiseren, anders is hij straks 33. Het is ook niet de meeste lenige speler."

Lees meer:
0 reacties