FC Twente op jacht: "Er zal misschien snel een speler bijkomen"

Dominique Scholten en Arnold Bruggink
Dominique Scholten en Arnold Bruggink Foto: © Pro Shots

Arnold Bruggink is al druk bezig met de selectie van het aankomende seizoen. De beleidsbepaler van FC Twente heeft vertrouwen in een positief resultaat.

"Er komen niet per se meer spelers. Joseph wil dat ook niet. Qua aantallen zitten we best goed. Wij vinden het ook belangrijk plekken over te houden voor jeugdspelers. Daar moet je nooit bang voor zijn. De spelers die we gaan halen moeten gretig zijn en hier graag willen spelen. Dat vind ik superbelangrijk. Hongerige spelers die Twente zien als een stap naar meer en het karakter hebben om beter te worden", weet Bruggink in gesprek met TC Tubantia. 

Het aantal transfers zal binnen de perken blijven. "Er zullen uiteraard veranderingen komen, maar ik denk dat het uiteindelijk mee gaat vallen. Ik maak me geen zorgen. Op korte termijn zal er misschien een speler bijkomen (Go Ahead aanvoerder Bas Kuipers wordt genoemd, red.), maar ik ga geen namen noemen. Wout Weghorst? Daar kan ik nog niets over zeggen omdat we afhankelijk zijn van Burnley en nog niet weten hoe zij er in staan."

Lees meer:
0 reacties