FC Twente reageert op soap rondom Wout Weghorst: "Hij wil dat"

Wout Weghorst
Wout Weghorst Foto: © BSR Agency

Wout Weghorst werd lange tijd in verband gebracht met FC Twente en de contacten zijn er ook daadwerkelijk, maar de Tukkers dreigen naast te grijpen. De doorgaans zeer goed geïnformeerde topjournalist Fabrizio Romano wist woensdag te melden dat Weghorst en Ajax vertrouwen hebben dat het rond gaat komen tussen hen.

Joseph Oosting, trainer van FC Twente, appte deze ochtend nog met Wout Weghorst, zo meldt TC Tubantia. Trainer Joseph Oosting zei zelf hierover: "Gewoon om te vragen hoe het met hem gaat. Wij willen spelers die heel graag bij Twente willen spelen en Wout wil dat. Er moet sowieso nog een spits bij. En dat moet een ander type zijn dan Ricky. Dat kan een sterke, grote spits zijn. Maar ook een snelle spits kan een wapenzijn als je lager op het veld staat."

Arnold Bruggink reageerde ook tegenover de krant op het bericht over Ajax en Weghorst. "Je vraagt je altijd af hoe dit soort berichten de wereld inkomen en wie daar belang bij heeft. Wat ons betreft, is de situatie nog altijd hetzelfde als twee weken geleden.  Alleen wordt soms vergeten dat wij met Ricky van Wolfswinkel al een uitstekende spits hebben en dat Wout nog onder contract staat bij Burnley. Die club heeft vooralsnog de touwtjes in handen en wij hebben niet een enorme zak met geld klaarstaan.”

Lees meer:
0 reacties