'FC Twente shopt bij Ajax en betaalt transfersom van miljoen'

Anass Salah-Eddine
Anass Salah-Eddine Foto: © Pro Shots

FC Twente heeft Anass Salah-Eddine definitief binnen, zo meldt De Telegraaf. De linksback van Ajax heeft besloten om een contract bij FC Twente te tekenen.

Salah-Eddine tekent een contract voor drieënhalf jaar in De Grolsch Veste en ligt dus tot medio 2027 vast in Enschede. FC Twente betaalt een transfersom voor de vleugelverdediger, die vorig seizoen al op huurbasis bij de Tukkers speelde. Met bonussen kan het bedrag oplopen tot ongeveer één miljoen euro.

FC Twente bereikte eerder al een akkoord met Ajax over de transfersom, maar nu heeft ook Salah-Eddine besloten om terug te keren naar Enschede. De linkspoot en zijn zaakwaarnemer Mo Sihouh van CAA Stellar zijn met FC Twente donderdagmiddag tot een akkoord gekomen over de persoonlijke voorwaarden.

De multifunctionele speler had meerdere opties. Salah-Eddine wordt nu medisch gekeurd en zal, net als Myron Boadu, donderdagavond een contract tekenen in De Grolsch Veste. Hij had nog een verbintenis tot medio 2025 in de Johan Cruijff ArenA. Salah-Eddine keerde afgelopen zomer terug bij Ajax en kreeg onder Maurice Steijn de nodige speelminuten, maar komt niet in de plannen van John van 't Schip voor.

Lees meer:
0 reacties