'Feyenoord kan kassa klaarzetten': "Geen genoegen met 30, 35 miljoen"

David Hancko heeft zich de afgelopen tijd in de kijker gespeeld. Zowel bij Feyenoord als op het EK liet hij een zeer goede indruk achter, hetgeen ook oud-Feyenoorder Tim de Cler niet ontgaan is.

Tegenover VoetbalPrimeur zegt de oud-international mooie woorden over Hancko, die volgens hem heel veel geld gaat opleveren. "Die heeft zich zo goed ontwikkeld, dat is bizar. Daar gaat Feyenoord gewoon heel veel geld aan verdienen. Feyenoord heeft ook gelijk dat ze niet zomaar gneoegen nemen met een bedrag van 30 of 35 miljoen."

Over zijn eigen tijd in Rotterdam zegt De Cler: "Ik ben opgegroeid in een Feyenoord-familie, zelf ook altijd Feyenoord-supporter geweest. Uiteindelijk in de jeugd naar Ajax gegaan, toendertijd had Ajax de beste jeugdopleiding in de wereld. Toen Feyenoord kwam werd de deroom die ik had werkelijkheid. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Het is niet geworden wat ik ervan gehoopt had. Mijn eerste jaar was prima, wonnen de beker. We hadden misschien kampioen kunnen worden. Met de trainers die er zaten klikte het niet helemaal", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties