Feyenoord wil De Kuip kopen: "Natuurlijk is het niet ideaal"

De Kuip
De Kuip Foto: © Pro Shots

Dennis te Kloese is positief gestemd over het overnemen van De Kuip met zijn Feyenoord. De algemeen directeur van de landskampioen ziet hier veel voordelen in, zo laat hij weten bij Rondo.

Hoewel nieuwbouw vaak ter sprake kwam, is Te Kloese duidelijk. "Dit is ons stadion. Hier gaan en kunnen we voor een lange tijd zitten, bouwtechnisch gezien. Daar moeten we het mee doen en ons op focussen. Natuurlijk is het niet ideaal. Ik zou heel graag veel betere faciliteiten aan onze supporters bieden en ook een sterker verdienmodel willen hebben."

Hij denk dan ook dat er meer mensen binnen de club dit wel willen. "Het is moeilijk om dingen in een monument te doen, maar je kunt ook heel creatief zijn", gaat de Feyenoord-directeur verder. "Maar als de focus op een nieuw gebouw ligt, is dat weg. Het zou ideaal zijn als je overal één gesprekspartner voor hebt."

De algemeen directeur wil dan ook snel overgaan tot koop. "Dat moet gebeuren, maar dan moet je wel op Champions League-niveau blijven acteren. Maar ik denk dat er nu wel mensen rondom de club bij mee willen denken", zo besluit hij.

Lees meer:
0 reacties