Feyenoorder tegen terugkomst Marino Pusic? "Hij werd gekleineerd"

Marino Pusic
Marino Pusic Foto: © Pro Shots

Feyenoord is op zoek nar een vervanger voor Arne Slot. De hoofdtrainer lijkt volgend jaar voor de groep van Liverpool FC te staan, waardoor er een vacature ontstaat in Rotterdam. Marino Pusic wordt gelinkt aan een terugkeer naar De Kuip, al kijkt Leon ten Voorde hier van op.

"Ik ben lichtelijk verbaasd", reageert Ten Voorde in de podcast De Warming-up op de geruchten dat Pusic wordt genoemd als opvolger van Arne Slot. "Wij hebben Pusic hier bij FC Twente een jaar als hoofdtrainer meegemaakt. Vooropgesteld: als assistent-trainer deed hij het prima en liepen de jongens er ook mee weg, dat heb je ook bij Feyenoord gehoord."

"Die rol, die past hem goed", gaat de journalist van de TC Tubantia verder. "Toen Pusic hoofdtrainer bij FC Twente werd veranderde hij wel, maar niet in de goede zin van het woord. Ze waren hem in december al helemaal zat binnen de club. Hij veranderde in gedrag naar de mensen, hij kon totaal niet met de druk omgaan en raakte gestrest. Spelers vonden het helemaal niets."

"Omdat FC Twente om omvallen stond, hebben ze gedacht: we houden hem in het zadel en aan het einde van het seizoen nemen we afscheid van hem. Wieffer zal het nooit zeggen, maar Wieffer is een van de spelers die gekleineerd is door Pusic. Als Wieffer heel eerlijk zou zijn - en ze gaan het hem op de man af vragen - dan weet ik het antwoord wel", aldus Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties