FOTO | Pierre van Hooijdonk pakt racistische 'fan' aan op social media

Supporters die met bekende voetballers en oud-voetballers op de foto gaan, is van alledag. Ook Pierre van Hooijdonk poseerde met twee mannen voor een foto, maar had dit achteraf waarschijnlijk liever niet gedaan.

Eén van de twee mannen deelde de foto op social media en plaatste daarbij de tekst: 'Pierre kk zwarte homo'... Van Hooijdonk kreeg de post onder ogen en reageerde volledig terecht: "Jij ook bedankt voor de foto, lafaard." Ook Sjoerd Mossou kreeg lucht van het voorval en deelde een screenshot op Twitter . "Geen genade voor dit soort losers. (En wat zou het toch een verademing zijn als je ook al die laffe anoniempjes op deze manier kon exposen. Zou sociale media in één klap duizend keer beter maken). Exposen? Bij deze!

Geen genade voor dit soort losers. (En wat zou het toch een verademing zijn als je ook al die laffe anoniempjes op deze manier kon exposen. Zou sociale media in één klap duizend keer beter maken). pic.twitter.com/ln0FfuxRXM — Sjoerd Mossou (@sjoerdmossou) May 30, 2023

Lees meer: