Frimpong droomt van oproep: "Wachten het af of dat gaat gebeuren"

Jeremie Frimpong voor de microfoon van ESPN
Jeremie Frimpong voor de microfoon van ESPN Foto: © Pro Shots

Jeremie Frimpong is in bloedvorm bij Bayer Leverkussen en dat leverde hem de titel op in Duitsland en hij staat ook nog eens in de Europa League-finale en de DFB-Pokal finale, ook zit hij in de voorselectie van Oranje en dat is een grote eer zo deelt hij in gesprek met Veronica.

"Dit team is als familie voor me", zo begint Frimpong over zijn huidige werkgever. Als dank kocht de Nederlander voor iedereen bij de club een peperdure ring. "Ze hebben me zo goed opgevangen. Niet alleen de spelers, maar de club Leverkusen in het algemeen. Ik voel me heel comfortabel en het is echt mijn tweede thuis. Iedereen hoort hier meer te verdienen dan alleen die ringen. Het kampioenschap dat hebben we verdiend. Het is prachtig om nu speler van Leverkusen te zijn."

De aanvallende back denkt ook te weten waarom het team zo succesvol is dit seizoen. "Ons teamgevoel en onze wil om te winnen. We hadden kunnen stoppen na het winnen van de Bundesliga, maar we weten dat er nog genoeg competities zijn om voor te spelen. Onze honger om alles te willen winnen, dat is waar voetbal om draait. We hebben de spelers ervoor, dus dan moet je het hoogste nastreven."

Frimpong is zeer verheugd over zijn selectie in de voorselectie van Oranje voor het EK en hoopt dan ook mee te gaan met de definiteve selectie. "Het is een voorrecht om in de voorselectie van het Nederlands elftal te mogen zitten. Dat is echt een eer en helemaal voor het EK, maar ik wil het ook tot de definitieve selectie schoppen. We wachten het af of dat gaat gebeuren."

Lees meer:
0 reacties