Frimpong duidelijk: "Memphis moet gewoon de zestien inrennen"

Jeremie Frimpong en Lutsharel Geertruida
Jeremie Frimpong en Lutsharel Geertruida Foto: © BSR Agency

Jeremie Frimpong heeft een goede klik met zijn teamgenoten bij Oranje. Hij is vooral close met spelers als Xavi Simons en Lutsharel Geertruida. Dat vertelt de vleugelverdediger aan ESPN.

"Het is belangrijk om goede energie te hebben op en buiten het veld. Het is een serieus toernooi, maar je moet wel good vibes meebrengen. Gelukkig heeft iedereen die. Ik ben altijd blij en vrolijk en kan het goed met iedereen vinden. Sommigen ken ik nu al twee, drie jaar, dus het zijn bekende gezichten", vertelt de 23-jarige wingback. "Als je aan ze gewend bent dan creëer je een band met ze. Ik ben vaak te vinden bij Xavi Simons en Lutsharel Geertruida, dat zijn mijn vrienden. Maar ik ben met iedereen goed."

In het veld heeft Frimpong een speciale connectie met Memphis Depay. "Hij is de spits en als vleugelverdediger probeer ik assists te geven met voorzetten. Hij is altijd op de goede plek, dus ja ik denk dat we een goede chemie hebben", zegt de speler van Bayer Leverkusen. "We praten met elkaar voor de wedstrijd over positionering. We kennen elkaars kwaliteit. Hij moet gewoon de zestien inrennen en hij weet dat ik mijn snelheid goed kan gebruiken."

Lees meer:
0 reacties