Gijp hoort hilarische anekdote: “Mag ik weer aan je piemel zitten?”

Tegenwoordig zijn er steeds minder kleurrijke mensen in de voetballerij. Dat concluderen de mannen aan tafel van Vandaag Inside in de uitzending van maandagavond.

Vroeger waren die er meer volgens de heren. Paul Gascoigne wordt genoemd als voorbeeld, waar René van der Gijp een hilarische anekdote over hoorde. "Michel van Egmond heeft zijn nieuwe boekje en die heeft zich echt verdiept in Gascoigne. We hebben vanochtend zo verschrikkelijk zitten lachen."

"Die Gascoigne zit dus in de kleedkamer van Engeland en er komt een nieuwe zwarte jongen binnen", begint hij. "Die doet zijn broek uit en die Gascoigne kijkt en die vraagt aan die jongen of hij er even aan mag zitten. Maar die jongen zegt nee. Die trainer, Terry Venables, zegt op een gegeven moment: joh, laat hem er even aan zitten. Hij is niet helemaal goed."

"Die Gascoigne gaat aan die piemel zitten. Nou, voetballen. En hij speelt een wedstrijd... Dus de volgende wedstrijd wil hij dat weer doen. Dus hij vraagt aan die gozer: mag ik weer aan je piemel zitten? Toen zei die gozer: ja pleur even op, we gaan niet iedere wedstrijd aan mijn piemel zitten. Toen zei die trainer: come on John, get the cock out. Toen heeft hij hem weer vastgepakt", besluit Gijp.

Lees meer:
0 reacties