Geweldig nieuws uit Leeuwarden: Operatie Henk de Jong geslaagd

Henk de Jong
Henk de Jong Foto: © Pro Shots

Uitstekend nieuws vanuit Leeuwarden. SC Cambuur meldt dat oud-coach Henk de Jong een geslaagde operatie achter de rug heeft. De coach kan zich dus volledig richten op zijn herstel.

Het was schrikken voor Henk de Jong. Ongeveer anderhalf jaar geleden werd er bij de toenmalig coach van SC Cambuur een Cyste ontdekt in het hoofd. In de periode die volgde stond hij op en af aan het roer bij Cambuur als hoofdcoach. Halverwege oktober vorig jaar kwam dan toch het bericht dat de coach zijn werkzaamheden definitief moest neerleggen. Hij moest zich volledig richten op zijn herstel en werd uiteindelijk zelfs geopereerd.

Destijds gaf de coach in een statement op de site van Cambuur onder andere het volgende aan: "Voor veel mensen zal dit nieuws misschien als een verrassing komen, maar het is een besluit waar je natuurlijk lang en goed over nadenkt. Uiteindelijk is gezondheid het allerbelangrijkste en wat ik misschien nog wel belangrijker vindt is mijn verplichting richting de club, staf, spelers en supporters."

Nu is daar dus het bericht dat de coach een geslaagde operatie achter de rug heeft. Cambuur brengt via een tweet het goede nieuws en verzoekt iedereen de trainer met rust te laten, naast een spoedig herstel.

Lees meer:
0 reacties