'Hancko begeerd door Franse topclub': "Afgelopen week gesproken"

David Hancko
David Hancko Foto: © Pro Shots

David Hancko is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden in het shirt van Feyenoord. De verdediger van de Rotterdammers staat in de nadrukkelijke belangstelling van Paris Saint-Germain.

Technisch en algemeen directeur Dennis te Kloese heeft zelfs al gesprekken gevoerd met een delegatie van de Franse topclub. "Afgelopen week sprak hij in Qatar bij een grote meeting van Europese clubs (op uitnodiging bij de Azië Cup) net voor de deadline nog met de top van Paris Saint-Germain en Atletico Madrid over Hancko en Wieffer", schrijft Marcel van der Kraan in De Telegraaf.

Te Kloese wilde in die fase niet op biedingen en namen ingaan. "Maar vanuit de Premier League, Italië en Frankrijk is volop belangstelling geweest en de Franse kampioen PSG zal Hancko ondanks zijn recente contractverlenging (tot 2028) blijven volgen", aldus Van der Kraan, die weet dat de Slowaak een flinke transfersom zal opleveren. "Hancko heeft een marktwaarde van 35 miljoen euro en hoort samen met Lutsharel Geertruida (ook 35 miljoen) en Gimenez (50 miljoen euro) tot de duurste voetballers van Feyenoord."

Lees meer:
0 reacties