Hans Kraay junior onthult: "Zij hebben een kwalijke rol gespeeld"

Hans Kraay junior
Hans Kraay junior Foto: © Pro Shots

Hans Kraay junior denkt te weten dat niet de spelersgroep, maar een aantal zaakwaarnemers de hoofdschuldigen zijn aan het opstappen van Ruud van Nistelrooij. De analist kan zich de beslissing van de voormalig PSV-trainer wel voorstellen.

"Ik ben erachter gekomen dat zaakwaarnemers van enkele spelers een kwalijke rol hebben gespeeld", vertelt Kraay bij ESPN. "Meer zaakwaarnemers hebben gelekt naar invloedrijke media dan de spelers zelf. Dat is mijn informatie na rondvraag. Er zijn geen bepalende spelers die direct op Brands of Stewart zijn afgestapt."

"Als je je in je hemd gezet voelt door de technische staf en door spelers, die hebben geklaagd bij zaakwaarnemers…", gaat Kraay verder. "Als het klaar is, is het klaar. De timing van Van Nistelrooij snap ik volledig. Hij heeft het aangehoord en aangekeken. En hij is zó diep teleurgesteld, net op het moment dat het leek alsof er meer stabiliteit was. Hij heeft gewoon met zijn vrouw gezeten en dacht: ik blaas het op."

Ook Marciano Vink begrijpt het besluit van Van Nistelrooij. "Ik ben heel erg verbaasd. In een periode waarin het juist goed leek te gaan, is het verbazingwekkend dat er zoveel onrust ontstaat. Van Nistelrooij is een strijdvaardig persoon. Ik heb begrip voor het feit dat hij, wanneer er geen vertrouwen meer is, de eer aan zichzelf houdt", aldus de oud-PSV'er.

Lees meer:
0 reacties