Hartman duidelijk over collega's: "Dat haat ik wel van spelers"

Quilindschy Hartman moet het EK in Duitsland missen vanwege een zware knieblessure. Over zijn gesprekken met de media is hij tegenover Matchday duidelijk, hij wil gewoon zichzelf zijn.

"Het verschilt een beetje waar je bent. Ik ben ook een keer bij Fresia geweest, bij Goedemorgen Eredivisie. Maar ik probeer altijd zoveel mogelijk mezelf te zijn. Dus ik denk niet dat mensen een heel andere Q gaan zien dan daar. Ik haat het wel als spelers niet hun mening geven. Dat ik van een speler weet, dat alles wat hij zegt onzin is. Je moet het ook niet te groot maken. Als er wat is, zeg het gewoon. Of als er interesse is van een bepaalde club, dan kan je zeggen dat het niet zo is, maar als het zo is, dan is het gewoon zo. Het maakt mij niet zoveel uit wat anderen daarvan vinden."

Ook gaat hij in op zijn uiterlijk. "Dat is mijn sterkste kracht. Ik hoef eigenlijk niks te doen, omdat ik er zo uit zie, om iemand te verrassen. Dat kan je ook in je voordeel gebruiken. Dat is hetzelfde als bij Denzel Dumfries. Als je hem hoort praten zonder beeld, dan verwacht je niet dat hij dat is", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties