Hartman had moeite rouwband: "Krijg een negatief gevoel ervan"

Quilindschy Hartman
Quilindschy Hartman Foto: © Pro Shots

Met zijn gedachten was Quilindschy Hartman deze week vaak bij de slachtoffers van de schietpartijen in Rotterdam. Na de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles deelde de linksback van Feyenoord zijn gevoelens van afgelopen week.

"Als ik uit mijn raam kijk, zie ik het ziekenhuis", begon Hartman op de persconferentie. "Op die dag was ik ook thuis en hoorde ik allerlei sirenes. Later lees je dat dan. Het is verschrikkelijk. Ik ben er wel gevoelig voor moet ik zeggen, ik moet daar niet teveel mee bezig zijn. Ik heb ook moeite om met een rouwband te spelen, want ik krijg daar best wel een negatief gevoel van", vertelt de vleugelverdediger.

"Dat is ook de reden dat ik veel positieve woorden op mijn lichaam heb laten tatoeëren. Ik wil alleen maar bezig zijn met positiviteit en liefde.' De eenheid die hij in De Kuip voelde, deed hem erg goed. "Het is sowieso fijn om te zien dat vijftigduizend mensen samen zingen en met liefde bezig zijn. Uiteindelijk is dat altijd sterker dan negativiteit en de ernstige dingen die zo iemand doet', aldus Hartman.

Lees meer:
0 reacties