Henderson: "Dat moment zullen mijn familie en ik nooit vergeten"

Jordan Henderson
Jordan Henderson Foto: © Pro Shots

Jordan Henderson is erg te spreken over de warme ontvangst die hij heeft gekregen sinds zijn aankomst in Amsterdam. De middenvelder tekende deze winter een contract bij Ajax.

"Ik heb er erg van genoten, de eerste weken waren erg goed. De jongens hebben me een warm welkom gegeven, net als de staf en de fans", begint Henderson te vertellen in gesprek met Ajax TV. "Zelfs als ik in de stad ben geven de mensen me een goed gevoel. We voelden ons meteen heel welkom."

Henderson gaat verder: "Dat helpt ook bij het presteren op het veld en tijdens de trainingen en wedstrijden. Tot nu toe heb ik er erg van genoten en hopelijk blijft dat zo", aldus de winteraanwinst.

Terugdenkend aan zijn debuut, zegt Henderson: "De ArenA was geweldig, om daar voor het eerst voor Ajax te spelen was heel bijzonder. Dat moment zullen mijn familie en ik nooit vergeten. Hopelijk kan ik nog heel veel wedstrijden spelen in dit shirt en voor deze club en worden we beter, dat is het doel. Hopelijk was dit de eerste van velen.

Lees meer:
0 reacties