Hendriks over dickpics: "Blijken van die jonge gasten te zijn"

Na alle onthullingen bij The Voice of Holland heeft Hélène Hendriks zich bij VI Vandaag uitgelaten over seksueel grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Ook zij krijgt er mee te maken.

"Natuurlijk heb ik dat meegemaakt, het gebeurt echt overal. Je weet ook hoe de voetballerij is. Als daar een vrouw terecht komt, krijg je daar mee te maken", vertelt Hendriks, die meerdere keren foto's van geslachtsdelen heeft gekregen. "Maar de profielen zijn altijd afgesloten. Een half jaar later kijk ik dan nog wel eens op die accounts. Blijken het jonge gasten te zijn van een jaar of zeventien."

René van der Gijp stelt dat zijn collega 'een olifantenhuid' heeft. "Toen wij een keer in De Kuip stonden, werden de meest afschuwelijke dingen naar je geroepen. Maar jij verblikte of verblooste niet", aldus de analist. Hendriks kan dat beamen. "Maar iedereen reageert er anders op. Dat mensen zulke opmerkingen als vervelend ervaren, begrijp ik heel goed."

Zondag staat de topper tussen PSV en Ajax op het programma. BetCity heeft een Boosted Odd voor de topper. Wint Ajax, dan krijgen nieuwe spelers 7x hun inzet! Bij een zege van PSV is dat zelfs 8x je inzet. Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand