Hugo Borst slaat aanbieding af: "Hij is een sluwe, ijskoude pundit"

Hugo Borst
Hugo Borst Foto: © Pro Shots

Hugo Borst is niet van plan om af en toe aan te schuiven bij het nieuwe TV-programma Veronica Offside. Dat laat de supporter van Sparta Rotterdam weten in zijn column op de website van het Algemeen Dagblad.

"Ik heb een aanbieding op zak", schrijft hij. Ik kan af en toe aan tafel bij Wilfred Genee, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde. Een nieuw voetbalprogramma met veel kabaal. Vanavond begint het. Voetbal Offside. Wordt natuurlijk lachen. Doen? Ik moet het niet doen, Voetbal Offside. Ik hou van warme, empathische presentatoren en Genee is – hoe kundig ook vaak – een sluwe, ijskoude pundit", aldus Borst.

"Daar komt bij: ik heb gehoord dat ik verplicht word om voor de uitzending Wesley Sneijders lievelingsgerecht te eten", vervolgt hij. "Frikadel, kaviaar met bladgoud. (Geen grap, echt dat eet hij, dat vindt Wes lekker.) Maar ik ben allergisch voor bladgoud van de nouveau riche. Ik heb bovendien gehoord dat ik na de uitzending verplicht naast Andy met zijn gigantische geslacht moet afdouchen – en naakt heb ik nogal een minderwaardigheidscomplex.

"Voetbal Offside. Dat gaat ’m niet worden. Maar ik ga wel kijken vanavond", benadrukt hij. "Wat de mannen over Ten Hag en Louis (en de rest) gaan zeggen, weet ik al. En toch ben ik er nieuwsgierig naar", besluit Borst over het praatprogramma.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
PSV -
za 1 okt. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Groningen -
-
AZ -
za 1 okt. 2022, 20:00
Eredivisie
Ajax -
-
Go Ahead Eagles -
za 1 okt. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 2 okt. 2022, 12:15
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
FC Volendam -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 18 18
2 Ajax 7 17 18
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
Bekijk de hele stand