Hugo de Jonge reageert op RTL: "Wát? 'Prijsje' voor Feyenoord?"

Hugo de Jonge
Hugo de Jonge Foto: © Pro Shots

Feyenoord staat woensdagavond in de finale van de Conference League. In Tirana staan de Rotterdammers tegenover AS Roma en maakt de club kans op de eerste Europese prijs sinds twintig jaar. RTL noemt de Conference League een 'prijsje', wat bij Hugo de Jonge in het verkeerde keelgat schiet.

RTL Nieuws deelt een bericht waarin het de Conference League kleineert. 'Prijsje voor Feyenoord lonkt', kopt het medium. Hugo de Jonge, minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening én Feyenoord-supporter, kan de toon van het RTL Nieuws niet waarderen. "Wát? 'Prijsje'?", reageert De Jonge op Twitter. RTL reageert ook op het eigen bericht.

"Veel mensen vallen over het woord 'prijsje' in bovenstaande tweet", reageert RTL Nieuws. "Daarmee verwijzen we slechts naar de relatief lage opbrengsten van het toernooi. Natuurlijk willen we niets afdoen aan de sportieve en emotionele waarde van deze PRIJS."

België - Nederland

Nederland wint voor 30 (!) keer je inzet

Nederland speelt vrijdag in het kader van de Nations League tegen onze zuiderburen. Denk je dat Oranje in Brussel wint van België? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van Nederland. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 6 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
Ajax -
za 6 aug. 2022, 18:45
Eredivisie
SC Cambuur -
-
Excelsior -
za 6 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
PSV -
-
FC Emmen -
za 6 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
FC Utrecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 AZ 0 0 0
3 Excelsior 0 0 0
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
Bekijk de hele stand