"Ik heb Clasie hoog zitten, maar tegen ons deed hij dat bewust"

Jordy Clasie tegen PSV
Jordy Clasie tegen PSV Foto: © Pro Shots

Jordy Clasie wist het niet meer toen hij met zijn AZ tegen PSV speelde. Dat viel Luuk de Jong op, die de kracht van zijn PSV daarmee aanstipt. 

"Dat Peter Bosz is gekomen, is voor mij en, ik denk, voor velen een goede zet geweest van PSV. We hebben een groep die goed past bij hoe hij over voetbal denkt. Een selectie die wil leren die speelstijl zo goed mogelijk toe te passen. Dat dit is gelukt, besef je als je in het veld ziet dat tegenstanders het niet meer weten", zegt De Jong bij Voetbal International.

"Ik heb Jordy Clasie hoog zitten, maar tegen ons schoot hij bewust de bal de tribune in. Als je dat soort signalen krijgt, weet je dat je het goed voor elkaar hebt. En ik snap ook heel goed dat PSV op deze manier probeert dé topclub van Nederland te zijn", vervolgt De Jong.

"Ook in hoe de selectie daarbij is samengesteld. Dat tegenstanders hier naartoe komen en denken: Dit gaat weer een hele lastige dag worden. Ik denk dat dit de beste selectie bij PSV is waarin ik heb gespeeld", besluit de spits.

Lees meer:
0 reacties