"Ik heb Dessers even een berichtje gestuurd en Gözübüyük ook"

Andy van der Meijde beleefde de zondagmiddag als een rollercoaster. De Ajacied zag zijn oude liefde punten verspelen, maar ook PSV liet punten liggen tegen Feyenoord. Daardoor is de titelstrijd volgens hem beslist.

"Eerst zat ik Ajax te kijken, ik werd helemaal gek: 0-1 voor en ineens 2-1 achter. Ik heb echt alles verrot gescholden. Toen werd het gelukkig nog 2-2", vertelt Van der Meijde bij VoetbalTijd. De middag werd nog beter toen de Eindhovenaren ook niet verder kwamen dan een gelijkspel, al had de oud-voetballer dat niet meer zien aankomen.

"Toen ik Feyenoord ging kijken, dacht ik: wat is hier aan de hand? Er kwam geen bal aan, de kracht zat er niet in. Misschien willen ze wel dat PSV wint, dacht ik. Na de eerste helft ben ik in de jaccuzi gaan zitten en heb ik niet meer gekeken. Ik dacht dat het gelopen was", aldus Van der Meijde, die daarna een melding op zijn telefoon kreeg dat Dessers twee keer scoorde.

"Ik ben Ajacied, ik zag het echt donker in. Ik dacht: straks is het kampioenschap weg, want Ajax heeft het altijd moeilijk in Arnhem", doelt hij op de laatste speelronde, waarin de Amsterdammers spelen tegen Vitesse. Nu kan de regerend kampioen het woensdagavond al beslissen. "Ik heb Dessers nog even een berichtje gestuurd om hem te bedanken, en Gözübüyük ook."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand