"Ik krijg signalen dat spelers onderling mot met elkaar hebben"

Mike te Wierik treurt
Mike te Wierik treurt Foto: © Pro Shots

FC Groningen verloor afgelopen weekend in eigen huis met 1-2 van laagvlieger Sparta Rotterdam en daardoor is de ploeg van trainer Danny Buijs afgezakt naar een tiende plek in de Eredivisie. Verslaggever William Pomp maakt zich zorgen.

"Ik krijg steeds meer signalen dat spelers onderling meer mot met elkaar hebben", vertelt hij bij RTV Noord. "Dat komt nu aan de oppervlakte en dan is er weinig meer mogelijk, moet ik zeggen", aldus Pomp, die onthult dat Cyril Ngonge een 'pain in the ass' binnen de selectie zou zijn.

"Hij schijnt nogal een lastige jongen te zijn", vervolgt de clubwatcher. "En ik hoor ook wat andere verhalen: zo zou Jörgen Strand Larsen bij een ruzietje betrokken zijn en laat Tomás Suslov zich ook wel gelden. Dat accepteert niet iedereen", constateert Pomp.

"Het acceptievermogen is aan het einde van dit seizoen grotendeels verdwenen tussen spelers onderling en spelers en trainers. Dan is het einde zoek. Chemie in een team is de belangrijkste voorwaarde om tot goede prestaties te komen, dus ik zie het somber in."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand