Ingebroken bij Lindelöf: "Het is een traumatische gebeurtenis"

Manchester United neemt het zonder Victor Lindelöf op tegen West Ham United. Toen de verdediger woensdag in Londen was voor het duel tegen Brentford werd bij hem thuis ingebroken. Op het moment van de inbraak waren de vrouw van Lindelöf, Maja, en de twee zoontjes van het stel thuis. Ze wisten zich in huis te verstoppen.

"Ik heb uitgebreid met hem gesproken tijdens onze vlucht naar huis, en ook vanmorgen", zegt Manchester United-trainer Ralf Rangnick op een persconferentie. "Hij vertelde wat er is gebeurd en dat dit een traumatische gebeurtenis is geweest, met name voor zijn vrouw en driejarige zoontje."

"Victor heeft mij verteld dat hij thuis moet blijven. Hij wil zijn vrouw en gezin niet alleen achterlaten. Dat begrijp ik volledig, aangezien ik zelf vader van twee kinderen ben. We hebben afgesproken dat hij er niet bij zal zijn bij de wedstrijd", aldus Rangnick. Vrouw Maja schreef eerder al op Instagram: "Naar omstandigheden zijn we in orde, maar het was een zeer traumatisch en eng moment."

Zondag staat de topper tussen PSV en Ajax op het programma. BetCity heeft een Boosted Odd voor de topper. Wint Ajax, dan krijgen nieuwe spelers 7x hun inzet! Bij een zege van PSV is dat zelfs 8x je inzet. Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand