'International verschijnt op de radar bij twee Saudische clubs'

Vincent Janssen en Memphis Depay
Vincent Janssen en Memphis Depay Foto: © Pro Shots

Twee clubs uit Saudi-Arabië hebben interesse in Memphis Depay. Dat beweerde Nordin Amrabat maandagavond bij Rondo van Ziggo Sport.

De aanvaller lijkt er goed op te staan en Amrabat weet om welke clubs het zou gaan. “Hij is gewild. Ik hoorde al dat Al-Ettifaq en Al-Shabab hem graag willen.” Toch geeft Amrabat het advies om dat niet te doen. “Maar dat is te vroeg, hij is pas dertig.”

Ook Ruud Gullit zit aan tafel en is het daar mee eens. Wel is hij wat directer in zijn raad. “Dan is het klaar. Het zou fijn zijn als hij het weet voor aanvang van het EK. Anders krijg je onderhandelingen tijdens het toernooi. De focus moet ergens anders op liggen. Het belletje komt wel. Daarom is het lekker als je die al binnen hebt voor het toernooi begint”

Andere analytici die ook aan tafel zitten vinden dat Memphis een stapje terug moet doen. Daar kan Gullit zich wel in vinden. “Het wordt wel lastig. Bij Manchester United is hij niet geslaagd, bij FC Barcelona niet, bij Atlético Madrid nu niet. Dan moet je een stapje naar beneden”, aldus de voormalig PSV’er.

Lees meer:
0 reacties