Isaac Babadi in de belangstelling: "Gesproken met Ajax en Feyenoord"

Isaac Babadi viert zijn goal tegen FC Volendam
Isaac Babadi viert zijn goal tegen FC Volendam Foto: © BSR Agency

Isaac Babadi speelde zondagmiddag de gehele tweede helft mee met PSV tegen FC Volendam. De talentvolle voetballer van PSV kwam tot scoren, maar ook na deze wedstrijd blijft het de vraag of Babadi ook volgend seizoen nog PSV'er is.

De aanvallende middenvelder beschikt in Eindhoven namelijk over een aflopend contract, waardoor hij sinds januari van dit kalenderjaar vrij is om te praten met geïnteresseerde clubs. En dat zijn er veel. "De laatste stand van zaken is dat het kamp-Babadi na een als positief omschreven gesprek van twee weken geleden een naar verluidt meer perspectiefrijke aanbieding van PSV in beraad heeft", zo begint De Telegraaf.

"Het lastige is dat de talentvolle aanvallende middenvelder de clubs voor het uitkiezen heeft", gaat het medium verder. "Het duizelingwekkende aantal van 23 clubs uit alle Europese topcompetities is op de lijn gekomen voor het binnenkort transfervrije toptalent."

"En net zoals een vuistdikke menukaart in een restaurant het kiezen van een gerecht niet eenvoudiger maakt, zo geldt dat ook voor de hoeveelheid keuzes die Babadi voorgeschoteld heeft gekregen. Er is met onder andere Feyenoord en Ajax gesproken over de mogelijkheden, waarbij naast de financiën ook het perspectief op speeltijd een belangrijk thema is."

Lees meer:
0 reacties