Jan Boskamp discussieert met Driessen: "Je bent echt niet in orde!"

Jan Boskamp discussieert met Valentijn Driessen
Jan Boskamp discussieert met Valentijn Driessen Foto: © Screenshot Veronica Offside

Jan Boskamp en Wim Kieft raakten maandagavond in discussie met Valentijn Driessen. De beide analisten waren best tevreden over hoe PSV voor de dag kwam tegen Borussia Dortmund, maar hier ging Driessen bepaald niet in mee. Met name de rol van Luuk de Jong stemde de chef voetbal van De Telegraaf bepaald niet vrolijk.

"Zowel Santiago Giménez als Luuk de Jong maken de goals ook Europees", begint Wim Kieft aan tafel bij Veronica Offside. Vervolgens reageert Kieft op zijn tafelgenoot Valentijn Driessen, die een stuk kritischer is. "Wat kijk je me nou aan, Valentijn? Dit heb ik al honderd keer verteld in die columns en nu kijk je of je water ziet branden."

Driessen is kritisch op PSV, met name op het spel tegen Dortmund. De journalist vindt namelijk dat PSV bijna niets heeft gecreëerd tegen de Duitsers. "Nou... Dat ben ik helemaal niet met je eens. PSV heeft best wel mogelijkheden gecreëerd met een paar goede schoten. Je hebt toch ook met een tegenstander te maken? Dat Dortmund speelde ook best aardig. Daar moet je ook rekening mee houden."

Ook Jan Boskamp bemoeit zich met de discussie als Driessen kritisch door blijft gaan. "Valentijn, Europees krijg je nooit zoveel kansen als in de Eredivisie. Krijg je twee à drie kansen, dat is al veel tegen Dortmund! Zo goed doet PSV het niet? Je bent echt niet in orde... PSV doet het gewoon goed, man."

Driessen blijft benoemen dat De Jong niet in het spel voorkwam, waarna Wim Kieft nog één keer het woord neemt. "Valentijn, hou nou eens op. Hoe lang ken je Luuk de Jong nu? Dat is een speler die in stelling gebracht moet worden en dat gebeurde wat minder tegen Dortmund, maar hij heeft écht al heel veel goals gemaakt", aldus Kieft.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
wo
24/04
FC Twente
18:45
Almere City
wo
24/04
Ajax
21:00
Excelsior
do
25/04
SC Heerenveen
18:45
PSV
do
25/04
Go Ahead Eagles
21:00
Feyenoord
zo
28/04
NEC
12:15
AZ
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 30 78 81
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 30 26 60
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
Bekijk de hele stand