Jan Boskamp loopt bekerfinale noodgedwongen mis: "Echt een schande"

Jan Boskamp
Jan Boskamp Foto: © Pro Shots

Aankomende zondag neemt Feyenoord het op tegen NEC. Inzet is de felbegeerde KNVB beker, die Feyenoord voor het laatst in 2018 vast mocht houden. De Rotterdammers moeten het wellicht zonder de aanmoedigingen van Jan Boskamp doen. In Koffie met Boskamp, onderdeel van Vandaag Inside, geeft hij de reden hiervan aan.

Boskamp is groot fan van Feyenoord, maar heeft een drukke agenda. Boskamp: "Zondag is ook Real Madrid - FC Barcelona, daar moet ik misschien heen door een sponsor. Dus de kans is aanwezig dat ik het mis, maar ik heb nog niks gehoord. Maar ik hoop dat ik in De Kuip zit", stelt hij. "Anders zit ik in Madrid. Dat is echt een schande. Ik heb tegen DLM (de desbetreffende sponsor, red.) gezegd: 'hoe kun je dat nou maken, man?' Maarja, het is voor een goed doel. Die mensen hebben er veel geld voor betaald."

Zelf speelde Boskamp van 1966 tot 1974 in het eerste elftal van Feyenoord. Later werd hij trainer bij tal van clubs. Na zijn trainersloopbaan werd hij actief als scout van Feyenoord.

Lees meer:
0 reacties