Jan Boskamp: "Ze hebben mij ook een keer bij m'n pipi gehad"

Johan Boskamp
Johan Boskamp Foto: © BSR Agency

Jan Boskamp staat erom bekend dat hij nog weleens wil uitvallen tegen de mensen met wie hij aan tafel zit. Eén daarvan is presentator Wilfred Genee, die ter voorbereiding op de wedstrijd tussen Ajax en Brighton & Hove Albion een video met de ras-Feyenoorder opnam.

"Hé Jan, dit is nu social media. Kijk: iemand met een telefoon", begint Wilfred Genee tegen Boskamp rondom de uitzending van Veronica Offside. "Ja, dat heb ik al eens bij Wimpie (Kieft, red.) gezien. Ze hebben mij ook een keer bij m'n pipi gehad. Kun je je dat nog herinneren? Toen stond m'n halve gezicht er maar op."

Vervolgens vraagt Genee wat Boskamp verwacht van de wedstrijd tussen Ajax en Brighton. Het filmpje is namelijk maandagavond opgenomen. "Als ik mag kiezen een gelijkspelletje, maar ze zullen het ontzettend moeilijk gaan krijgen. Hoezo pittige uitspraken? Brighton is gewoon een goed voetballende ploeg. Dat is gewoon leuk om naar te kijken."

"En eh... Hoe heet dat? En Ajax", wil Boskamp vervolgen, maar dan wordt hij onderbroken door Genee. "Tijd is om! Tijd is om. We gaan stoppen", zegt Genee, waarna Boskamp met een boze blik uithaalt naar de presentator. "G*dverdomme.. Dit is toch niet te geloven! Pleur toch op, jongen!", klinkt Boskamp.

Lees meer:
0 reacties