Jans: "Hartstikke jammer dat Ajax niet voor hem heeft gekozen"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © Orange Pictures

Ron Jans betreurt het feit dat Ajax niet voor Nick Olij is gegaan deze zomer. Hij denkt dat de Sparta-keeper een goede optie was geweest voor de recordkampioen. Arno Vermeulen bespreekt daarnaast de huidige vorm van Andries Noppert van SC Heerenveen.

Tijdens Studio Voetbal wordt benoemd dat Ajax niet voor Olij koos. Jans vindt dat jammer. "Heel veel respect voor hem. Olij is geen incident meer. Ik vind het hartstikke jammer dat Ajax die jonge Duitser heeft gekocht voor een behoorlijk bedrag. Olij was te oud. Maar als hij dit bij Ajax laat zien, zit hij ook zo bij het Nederlands elftal."

De keeperssituatie van het Nederlands elftal is momenteel penibel, mede door een nieuwe blessure van Justin Bijlow. Vermeulen denkt daarom dat de vorm van Noppert bondscoach Ronald Koeman zorgen baart. "Ik neem aan dat Koeman zich daar ook een beetje zorgen over maakt. Oranje en keepers is een uitermate lastig verhaal. Noppert is een van de drie overgebleven doelmannen, maar hij verkeert niet in beste doen."

Lees meer:
0 reacties