Jansen vol onbegrip: "Denk dat dit expres is, dit kan toch niet"

Anco Jansen
Anco Jansen Foto: © Pro Shots

Tijdens de extra tijd in de halve finale van de KNVB Beker van afgelopen donderdag tegen FC Groningen werd Feyenoorder Calvin Stengs hard geraakt door tegenstander Marvin Peersman. Stengs moest vervolgens het veld per brancard verlaten.

"Ik vind dit zó schandalig", begint Jansen in De Voetbalkantine op ESPN. "Hij (Peersman, red.) schaart hem (Stengs, red.). Als je hem schaart, dan weet je dat je gewicht vol op zijn eerste been komt. Hierdoor kan dat been breken of knappen." Peersman maakte de overtreding in de blessuretijd bij een 2-1 voorsprong voor Feyenoord. "Ik kan het niet los zien van de tijd. Ze hebben lang op voorsprong gestaan, het is in de negentigste minuut. Je kan mij niet vertellen dat als het 1-1 zou staan, dat hij deze overtreding dan ook maakt."

"Ik denk dat het expres is", gaat hij verder. "Dit kan toch niet? Het is onbegrijpelijk dat de VAR hier niet heeft ingegrepen. Ik denk dat hij zijn kruisband gescheurd heeft. We weten allemaal dat als je zoiets doet, dat je dan iemand heel ernstig kan blesseren."

Lees meer:
0 reacties