"Je wilt niet weten wat Joey Veerman off the record over Bosz zegt"

Valentijn Driessen en Mike Verweij vinden dat Joey Veerman te hard wordt aangepakt door Peter Bosz. De trainer van PSV uitte tijdens het persmoment kritiek op de middenvelder, door te stellen dat hij niet direct meedoet in het drukzetten en dat zijn gedrag verbeterd kan worden.

"Ik vind het een beetje overdreven", begint Verweij in de podcast van De Telegraaf. "Veerman speelde heel matig tegen Ajax en werd ook best wel logisch gewisseld. Dat was ook een goede ingreep van Bosz. Maar volgens mij is iedereen vergeten dat in de wedstrijden daarvoor hartstikke goed speelde en heel bepalend was."

De journalist vindt dat Bosz beter kritisch kan zijn op Andre Ramalho, die al het hele seizoen onder een vergrootglas ligt bij de media door een aantal fouten. "Het gekke is dat Ramalho voortdurend verdedigd wordt door Bosz. Hij vindt hem een makkelijk slachtoffer. Maar volgens mij kun je beter iets kritischer zijn op Ramalho."

Driessen is het met zijn collega eens. "Het zijn allemaal van die psychologische spelletjes die ze spelen. Sommigen juist de hand boven het hoofd houden en anderen, die moeilijker te handhaven zijn, krijgen dan een paar draaien om de oren. Bij Joey Veerman krijg je wat je ziet. En dit is al zo sinds hij zijn debuut heeft gemaakt bij Volendam. Je wilt niet weten wat Veerman off the record over Bosz zegt. Veerman kennende denkt hij natuurlijk ook: lul, hou op."

Lees meer:
0 reacties