Jeremie Frimpong trekt boetekleed aan: "Dat moet ik beter doen"

Jeremy Frimpong op het EK
Jeremy Frimpong op het EK Foto: © Pro Shots

Jeremie Frimpong zal nog wel een nachtje minder slapen na zijn gemiste kans in de eerste minuut tegen Frankrijk. De speler van Bayer Leverkusen had de kans Nederland op voorsprong te zetten. 

"Het was een moeilijke wedstrijd, een goede strijd", begint Frimpong tegenover de NOS. "Op dit niveau moet je je kansen afmaken. In het begin had ik beter om moeten gaan met mijn grote kans. Ik denk dat de keeper die bal goed pakt, maar als je zo’n mogelijkheid mist is dat wel teleurstellend. Dat moet ik beter doen, ook omdat ik het team gewoon wil helpen."

De Nederlandse rechtsbuiten vond niet dat Nederland veel onderdeed voor Frankrijk in het onderlinge treffen. "Het is een goed team, dat weten we allemaal. Maar wij zijn ook een sterk team, we hadden beide goede kansen. Het was een mooi duel."

Frimpong moest veel verdedigen tegen de Franse linksback Theo Hernández. Die duels vond hij leuk. "Hij is een geweldige speler en een van de beste linksbacks van de wereld. Ik speel graag tegen topspelers, dat is goed voor mij persoonlijk", aldus Frimpong.

Lees meer:
0 reacties