Joey Veerman naar Real Madrid? "Hij is een typische Arsenal-speler"

Aad de Mos liet onlangs weten dat hij groot fan is van Ajax-speler Kenneth Taylor. Volgens de oud-trainer van onder meer PSV en Ajax zou de middenvelder zo mee kunnen spelen met Real Madrid. De Mos is ook onder de indruk van PSV-speler Joey Veerman, al ziet hij de middenvelder niet zo snel spelen bij Real Madrid.

"Ik denk dat Veerman een typische speler is voor Arsenal", begint De Mos bij Soccernews. "Hij is geschikt voor het Engelse voetbal. Maar dan moet je moet ook kijken naar de manier van spelen. Hij heeft eerst de stap gemaakt naar SC Heerenveen. Toen heeft hij de stap naar PSV goed verwerkt en is hij de belangrijke aanjager geworden samen met Jerdy Schouten op het middenveld."

De analist vervolgt: "Hij heeft al gedebuteerd in het Nederlands elftal, en heeft daar goed werk geleverd. Hij scoorde tegen Duitsland. Het is een jongen die zeker gaat spelen, en zal zijn minuten gaan maken op het EK. Al hebben we ook nog Frenkie de Jong en Tijjani Reijnders, dus er is veel keuze voor Ronald Koeman op het middenveld."

De Mos ziet Veerman dus niet zo snel bij een club als Real Madrid spelen. "Ik vind Veerman dus een typische speler voor Arsenal. Bij Real Madrid hebben ze al hele goede middenvelders, met Camavinga, Tchouameni en Bellingham. Bij Real Madrid zou Veerman niet zo veel wedstrijden spelen", aldus Aad de Mos.

Lees meer:
0 reacties