Johan Derksen: "Feyenoord is de gevaarlijkste club van Nederland"

Johan Derksen bij Vandaag Inside
Johan Derksen bij Vandaag Inside Foto: © Pro Shots

Johan Derksen heeft uitgehaald naar de supporters van Feyenoord. De analist hekelt daarnaast de clubleiding omdat hij vindt dat er nauwelijks wordt ingegrepen.

"Ik wil nog even wat zeggen over de Feyenoord-leiding", begon Derksen bij Vandaag Inside. "Hoe lang laten die mensen zich nog terroriseren door gepeupel dat doorlopend voor boetes en wanorde zorgt? Ik heb iedereen in de voorbeschouwingen gehoord en gelezen behalve bij Feyenoord. Geen kwaad woord over de supporters."

"Het is gewoon structureel bij Feyenoord", vervolgt hij. "Het kost ze tonnen per jaar aan boetes. Heel Nederland klaagt omdat de beelden lijken op een video spelletje. De Feyenoord-leiding bijt niet van zich af omdat ze ook doodsbang zijn voor die gasten."

"Als je daar zit en je bent verantwoordelijk, dan moet je keiharde maatregelen nemen", meent de 73-jarige Derksen. "Je moet als clubleiding in ieder geval het gedrag veroordelen. Het wordt allemaal met de mantel der liefde bedekt, nooit een kritisch woord erover. Ze gaan maandagavond weer naar de clubavond en dan staan ze daar vrolijk te babbelen."

"Er wordt niks opgelost, maar die groep supporters kan je missen als kiespijn. Feyenoord is gewoon de ergste club van Nederland. Ik heb 39 jaar bij die clubs gelopen. Feyenoord is altijd de gevaarlijkste club van Nederland geweest. Bij PSV en Ajax was het dan een oase van rust", besluit hij zijn verhaal.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
28/01
RKC Waalwijk
18:45
FC Emmen
za
28/01
NEC
20:00
Sparta Rotterdam
za
28/01
SC Heerenveen
20:00
Vitesse
za
28/01
AZ
21:00
FC Utrecht
zo
29/01
FC Twente
12:15
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 18 27 41
2 AZ 18 16 39
3 PSV 18 22 35
4 FC Twente 18 19 35
5 Ajax 18 27 34
6 Sparta Rotterdam 18 13 32
7 FC Utrecht 18 1 29
Bekijk de hele stand