Karim biedt excuses aan: "Heb afspraak bij de sportpsycholoog"

Safouane Karim wordt door zijn ploeggenoten tegengehouden
Safouane Karim wordt door zijn ploeggenoten tegengehouden Foto: © Pro Shots

Safouane Karim liet zich vrijdag niet van zijn beste kant zien na afloop van Volendam Excelsior en deelde vandaag een statement waarin hij erkende dat hij fout zat.

Excelsior behaalde een belangrijke overwinning in de strijd om handhaving, maar na afloop van de wedstrijd vertelde Goudmijn in gesprek ESPN wat Karim zei: 'Na de wedstrijd zei hij dat hij binnen maar naar me toe moest komen en dat hij mijn moeder ging n**ken en van alles', gaf Goudmijn uitleg bij ESPN. Inmiddels heeft Karim een statement gedeeld waarin hij zijn excuses aan heeft geboden.

"Ik wil even sorry zeggen voor mijn gedrag tegen Excelsior en vooral tegen Goudmijn", begint de negentienjarige aanvaller in een story op Instagram. "Wat ik deed pas echt niet bij wie ik wil zijn en ook niet bij wat FC Volendam wil uitstralen. Ik wil graag dat we het redden in de Eredivisie en ik zet me honderd procent in om dat voor elkaar te krijgen. Maar na de wedstrijd heb ik dat niet laten zien en dat spijt me echt."

Karim weigert passief te blijven en zoekt hulp voor zijn emotionele uitbarstingen."Ik heb meteen een afspraak gemaakt bij de sportpsycholoog om te praten over hoe ik beter kan omgaan met dit soort momenten zodat ik niet weer zoiets doms doe." Vervolgens richt de Volendam-speler zich tot Goudmijn. "Ik heb je een berichtje gestuurd en gebeld om sorry te zeggen en echt top hoe je hebt gereageerd. Je was ook gewoon de beste speler op het veld."

Ook kunnen de Volendam-fans rekenen op een excuus van de aanvaller. 'Ik ga alles geven de komende weken. Ik hoop dat ik nog een kans krijg om te laten zien dat ik ons echt kan helpen om in de Eredivisie te blijven.'

Lees meer:
0 reacties