Kenneth Perez: "Dit was niets waar Ajax mee geassocieerd wil worden"

Kenneth Perez analyseert
Kenneth Perez analyseert Foto: © Pro Shots

Ajax speelde donderdag in de absolute slotfase alsnog gelijk tegen Bodo/Glimt, nadat de Amsterdammers eerst op een 0-2 achterstand waren gekomen. Na een rode kaart voor de Noorse club en een penalty voor Ajax, kwam de ploeg alsnog terug tot 2-2 door een late goal van Steven Berghuis. Analist Kenneth Perez was totaal niet onder de indruk van de Amsterdamse club.

"We hebben een zeer, zeer, zeer gênant Ajax aan het werk gezien", zegt Perez bij ESPN. "Tegen een team dat twee maanden lang geen serieuze wedstrijd heeft gespeeld, en je wordt gewoon van het kastje naar de muur gestuurd. Ajax gaat prat op geweldige spelers, met geweldige kwaliteiten, maar dit was in de verste verte niet iets waar Ajax mee geassocieerd wil worden. Maar het is wel de realiteit."

"Die lat ligt gewoon niet waar je hem normaal legt bij Ajax. Die ligt gewoon een beetje bij de middenmoot van de Eredivisie. In dat geval kan je zeggen: dan heb je het eigenlijk best oké gedaan, door je terug te knokken in die laatste zeven minuten en jezelf een redelijke uitgangspositie te verschaffen", aldus Perez.

Lees meer:
0 reacties