Kieft over international: "Heeft zichzelf in de vingers gesneden"

Wim Kieft aan tafel bij Rondo
Wim Kieft aan tafel bij Rondo Foto: © Pro Shots

Vincent Janssen zit tot ieders verbazing bij de voorselectie van het Nederlands elftal. Dat is volgens Wim Kieft ook een signaal richting Luuk de Jong en Wout Weghosrt.

"De flirt met Janssen is niet uit luxe geboren. Los van Depay houdt Van Gaal zijn twijfels over Wout Weghorst en Luuk de Jong als basisspelers bij Oranje. Begrijpelijk. Beiden missen daarvoor het niveau", aldus Kieft, die in De Jong wel een uitstekende pinchhitter ziet. "Hij heeft zich in die rol bewezen als international en dit seizoen bij FC Barcelona. Breng je De Jong twintig minuten voor tijd om iets te forceren, dan levert hij."

Weghorst heeft het zichzelf onnodig moeilijk gemaakt, stelt Kieft in De Telegraaf. "Met zijn keuze voor Burnley heeft Weghorst zichzelf in de vingers gesneden. Een onbegrijpelijke keuze voor een spits die zo afhankelijk is van zijn medespelers omdat hij relatief beperkt is. Als je dan met Burnley tegen degradatie moet vechten, is het kansloos dat je je kwaliteiten kan showen."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand