Klaassen eerlijk: "Ik snap wel dat velen dat irritant vinden"

Davy Klaassen
Davy Klaassen Foto: © Pro Shots

In zijn eerste periode bij Ajax werd Davy Klaassen al snel aanvoerder, maar deze rol is nu voor Dusan Tadic. De middenvelder is vol lof over de 33-jarige Servische Ajax-aanvoerder.

"Dusan Tadic is voor mij in alles de ultieme aanvoerder", zegt Klaassen in het Algemeen Dagblad. "Hij is niet alleen een voorbeeld als professional, maar vraagt en weet ook altijd wat er leeft bij jongens. Ik kon juist in mezelf kruipen als ik slecht speelde. Dusan doet dat nooit, omdat hij continu bezig is om het team vooruit te helpen. Hij zou een minder seizoen hebben, maar is alweer bij dertig goals betrokken. Die cijfers slaan nergens op natuurlijk."

"Dan zegt hij na een wedstrijd ineens: Morgenavond gaan we daar met zijn allen een hapje eten", vervolgt Klaassen. "Hij is ook zo bezeten. In zijn ogen zie je af en toe hoe graag hij wil winnen. Dat inspireert ons allemaal. Hij gaat voorop en verdedigt ons. Ja, veel mensen denken daar anders over, maar elk team wil Tadic, vanwege zijn kwaliteit en persoonlijkheid. Ik snap wel dat velen dat irritant vinden, maar ik denk dat daar een beetje jaloezie bij komt kijken."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand