Kraay jr. onthult: "Louter positieve geluiden bij de KNVB"

Hans Kraay jr.
Hans Kraay jr. Foto: © Pro Shots

Hans Kraay jr. weet dat men bij de KNVB laaiend enthousiast is over Nigel de Jong. De oud-middenvelder is inmiddels al een jaar directeur topvoetbal bij de voetbalbond.

Volgens Kraay doet De Jong het uitstekend in zijn nieuwe bestuursfunctie. "Je hoort best vaak kritische geluiden richting de KNVB, maar over Nigel de Jong hoor ik louter positieve geluiden", laat hij weten bij Goedemorgen Eredivisie. "Hij is er als eerste en gaat als laatste naar huis. Het wil niet zeggen dat je goed bent als je veel uren maakt, maar hij staat er wel bij iedereen heel erg goed op. Hij is in iedereen geïnteresseerd."

Sjoerd Mossou onderstreept de woorden van Kraay jr. "Hij wil overal in de organisatie de mensen kennen, hij wil zien wat er gebeurt en luistert op alle niveau's", legt de journalist uit. "Wat hij heeft toegevoegd bij de KNVB is dat er topvoetbal binnenloopt. Dat is niet vervelend bedoelt, maar de KNVB was toch heel lang een beetje Heracles Almelo en PEC Zwolle, om het oneerbiedig te zeggen. Als je Nigel de Jong aan boord hebt, is dat toch anders."

Lees meer:
0 reacties