Kraay junior: "Dat vind ik de grote revelatie van het seizoen"

Hans Kraay jr.
Hans Kraay jr. Foto: © Pro Shots

Hans Kraay junior heeft donderdag een compliment uitgedeeld aan FC Twente-aanwinst Sem Steijn. De analist was aanwezig bij het 'Kampioensdiner', waarbij de Gouden Schilden van de Keuken Kampioen Divisie werden uitgereikt.

Kraay noemt Steijn de verrassing in de Keuken Kampioen Divisie. "Sem Steijn werd nooit als doelpuntenmaker gezien", reageert Kraay voor de camera van Voetbalzone. "Sem Steijn, de zoon van Maurice, die nog zo gejuicht heeft", vervolgt de ex-prof, terwijl hij met zijn duimen naar zijn rug wijst. "Dat vonden ze bij NAC niet zo heel erg leuk, maar wel leuk dat je zo van je vader houdt, dat je dat doet", lacht hij.

Kraay is ook vol lof over FC Eindhoven en trainer Rob Penders in het bijzonder. "Die hebben voor een gevulde koek en een schuine drop spelers moeten halen. En dan zo ongelooflijk goed presteren", vervolgt hij enthousiast. "Dat vind ik wel de grote revelatie van het seizoen: Rob Penders en FC Eindhoven", besluit Kraay over de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand