Krabbendam: "Feyenoord wilde niet aan die voorwaarde voldoen"

Martijn Krabbendam
Martijn Krabbendam Foto: © Pro Shots

Feyenoord was op de slotdag van de winterse transferperiode in de race voor Couhaib Driouech, maar haakten alsnog af voor de Marokkaans jeugdinternational. De Rotterdamse club wilde niet aan de voorwaarden van de Kralingers voldoen.

"Feyenoord wilde niet voldoen aan de voorwaarde van Excelsior", begint Krabbendam in de studio van Voetbal International. "Ze waren in gesprek en er lag ook al een bod. Excelsior wilde Sauer in de deal betrekken, en dat vond Feyenoord ook wel oké. Dan kon die jongen bij Excelsior een half jaar spelen, ritme opdoen om daarna weer terug te keren naar De Kuip."

"Excelsior wilde hem langer hebben dan een half jaar, dat zag Feyenoord niet zitten. Uiteindelijk is die deal daarop geklapt", gaat de journalist verder. "Sauer gaat zijn contract bij Feyenoord verlengen, dat zou betekenen dat een hele dure speler die volgend jaar een volwaardig salaris gaat krijgen, bij een club gaat spelen die dat niet kan betalen."

"Dan moet Feyenoord daarop toeleggen, dat werd allemaal bij elkaar opgeteld een beetje veel. Excelsior dacht natuurlijk even twee partijen tegen elkaar uit te spelen, op een gegeven moment heeft Feyenoord gezegd we hebben dit geboden en dat is de max. Als we dan ook nog Sauer een jaartje langer laten gaan dan tikt het aardig aan in Kralingen. Toen hebben ze gezegd: dat doen we niet", aldus Krabbendam.

Lees meer:
0 reacties