Kramer geïrriteerd: "Hij gaat gillen en ik krijg een gele kaart"

Michiel Kramer in de wedstrijd RKC - Vitesse
Michiel Kramer in de wedstrijd RKC - Vitesse Foto: © Orange Pictures

Michiel Kramer liep zaterdagavond tegen een gele kaart aan en mist daardoor de wedstrijd van 'zijn' RKC tegen Feyenoord. De aanvaller baalt van het moment, helemaal omdat hij de gele kaart niet terecht vindt.

“Ik vind het geen gele kaart”, begint Kramer bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "Hierdoor mis ik de mooiste wedstrijd van het seizoen in mijn optiek. Feyenoord is mijn club. Ik kan wel weer iets over de scheidsrechter gaan zeggen, maar dan krijg ik weer een officiële waarschuwing of een boete of iets dergelijks. Die jongen gaat gillen, ik krijg een gele kaart en hij staat op en loopt verder. Ik denk dat de scheidsrechter het verkeerd heeft ingeschat."

De ervaren spits heeft onlangs zijn contract bij RKC verlengd en zit goed op zijn plek in Waalwijk. "Ze zijn bij RKC echt geïnteresseerd in de mens achter de voetballer. Er worden veel gesprekken gevoerd met de jongens. Hoe ze zich voelen, hoe het thuis gaat etcetera, etcetera. Dat heb ik nog nooit ergens meegemaakt. Ik voel me hier op mijn gemak en heb het plezier weer teruggevonden", aldus Kramer.

Lees meer:
0 reacties