Kramer snapt er niets van: "Je bent toch gek als je dat niet doet"

Michiel Kramer
Michiel Kramer Foto: © Studio Voetbal

Michiel Kramer snapt niet waarom Excelsior niet heeft meegewerkt aan een transfer van Couhaib Driouech. Dat vertelt de spits van RKC Waalwijk bij FC Rijnmond.

Kramer snapt wel dat de Kralingers het niet gedaan hebben omdat ze geen vervanger konden vinden op korte termijn. Toch vindt hij dat Excelsior daarin een fout heeft gemaakt: "Ten eerste voor het geld wat er geboden is, dat is vrij veel. Hij is een goede speler. Hij heeft de laatste weken goede dingen gedaan, maar het is niet zo dat heel Excelsior draait om Driouech." Ook Mario Bilate sluit zich hierbij aan: "Nu ben je Excelsior, sta je elfde, heb je een goede buitenspeler in huis. Een goede speler. Dan kun je als Excelsior zijnde wegdoen voor vier miljoen. Dan ben je toch gek als je het niet doet."

Daartegenover stelt Bilate dat Feyenoord wel te vroeg was gekomen voor de vleugelspeler: "Ik denk dat hij zich nog een stukje verder moet ontwikkelen. Ik denk als je hem afzet tegen de spelers die Feyenoord nu heeft, vind ik hem niet per se beter. Ik vind hem niet beter dan een Paixão, ik vind hem niet beter dan een Luka Ivanušec." Wel denkt hij dat de flankspeler in de toekomst nog wat kan betekenen voor Feyenoord: "Kan hij op lange termijn een speler worden die wat voor Feyenoord is, absoluut. Alleen op dit moment nog niet", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties