Lang bedreigd door Feyenoord-fan: "Hij zou iets in mijn hoofd stoppen"

Noa Lang
Noa Lang Foto: © Orange Pictures

Noa Lang kent een goed seizoen bij PSV. De aanvaller staat met zijn ploeg bovenaan, maar stond afgelopen zomer ook in de belangstelling van de huidige nummer 2: Feyenoord. Lang is echter niet geliefd in Rotterdam, daar kwam hij achter toen hij onlangs met PSV in Rotterdam was, voorafgaand aan het duel met Sparta.

In de Pingelaars Podcast zegt Lang het volgende. "Mensen denken ook dat ik Feyenoord haat. Broer, ik haat Feyenoord absoluut niet. We speelden met PSV tegen Sparta. We speelden kwart voor vijf en sliepen daar in de nacht en gingen daar 10 minuutjes wandelen. Stond daar een vuilnisman met Feyenoord-pet. Dus ging er een beveiliger naar hem toe van: 'niks doen'. Hij zegt: 'nee, ik heb geen problemen'. Iedereen loopt langs, dit, dat... Het moment dat ie mij zag, zijn ogen gingen zo. Ik ga die woorden niet eens herhalen, maar hij zou iets in mijn hoofd moeten stoppen. Iets wat erdoor heen zou jagen. Maar ik had een flesje en ik zei 'hier ruim mijn fles op'.

De Pingelaars reageren en zeggen: "Dat is ook weer iets. Eigenlijk zou een professioneel iemand dat niet doen." Lang: "Het is gewoon grappig die haat die ik los breng. Die zware supporters, die haat die ze hebben. Broer, ik haat Feyenoord niet. Ik haat Feyenoord niet en vind het een mooie club", besluit Lang.

Lees meer:
0 reacties