Langeler na aanstelling: "Kwam op bezoek voor een bakje koffie"

Art Langeler voor de camera van ESPN
Art Langeler voor de camera van ESPN Foto: © Pro Shots

FC Groningen heeft de aanstelling van Art Langeler bevestigd. Hij gaat in Groningen aan de slag als hoofd voetbalontwikkeling bovenbouw.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus is blij met de ervaren sportman. "Art heeft zijn sporen in het betaald voetbal verdiend en diverse voorname posities bekleed in het traject van opleiden. Het is mooi dat hij gelooft in onze visie en manier van werken. Wij hebben er heel veel vertrouwen in dat Art in deze belangrijke leidinggevende rol op Corpus den Hoorn ons kan helpen in het verder ontwikkelen en versterken van de kwaliteit van de opleiding."

Ook zelf is Langeler content. "Ik heb vorig jaar een gezamenlijke cursus gedaan met Fledderus. Ik ken Wouter Gudde (algemeen directeur van Groningen, red.) ook vrij goed vanuit het verleden. Ik kwam hier eigenlijk op bezoek voor een bakje koffie. Van daaruit kwam er een open gesprek: we zouden wel eens iets voor elkaar kunnen betekenen. Het heeft daarna nog wel even geduurd, maar uiteindelijk kwamen we op deze rol uit."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand