Leonne Stentler uitgelachen bij VI: "Het leek wel een smurf"

Leonne Stentler maakte afgelopen zondag haar debuut als analist bij de Eredivisie-samenvattingen bij NOS Studio Sport Eredivisie. Johan Derksen en René van der Gijp vinden de oud-international vrij weinig toevoegen, zo vertellen ze bij Vandaag Inside.

"Ze had een mooi nieuw broekpak gekocht, en voor de rest kwam er alleen maar middle of the road prietpraat uit", oordeelt Derksen. Van der Gijp zag vooral de outfit van Stentler opvallen. "Het leek wel een smurf", verwijst hij naar het blauwe pak. "Ze had niets nieuws te melden", gaat Derksen verder. "Dit hadden we zelf ook wel gezien, wat ze allemaal brabbelde."

"We kennen dat meisje van andere programma's, onder meer over het damesvoetbal, en ze heeft nooit wat te melden. Waarom zou ze nu dan wel wat te melden hebben?", vraagt De Snor zich af. Hij vindt de uitzending 'heel stijfjes'. "Zo'n nette presentator (Gert van 't Hof, red.), en dan zo'n juffrouw op de achtergrond. Dan denk ik: stond Tom Egbers daar maar weer."

Egbers was jarenlang een van de gezichten bij de NOS, maar zit thuis na een publicatie van de Volkskrant over vermeend grensoverschrijdend gedrag. Derksen vindt dat hij het verdient om terug te keren. "Zeker omdat hij zo onrechtvaardig behandeld is. Als deze twee snuiters een beetje karakter hadden, dan zouden ze tegen de hoge heren bij de NOS zeggen: 'Weet je wat jullie moeten doen? Je moet die Tom Egbers terughalen. Want die is voor Jan Lul weggestuurd.' Nee, hijgerig daar gaan staan!", klinkt het.

Van der Gijp heeft het laatste woord: "Het was ongemakkelijk en heel slecht. Je moet er gelijk mee stoppen, want dit heeft geen enkele toegevoegde waarde."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
3/12
Feyenoord
12:15
PSV
zo
3/12
NEC
14:30
Ajax
zo
3/12
Go Ahead Eagles
14:30
FC Twente
zo
3/12
FC Utrecht
16:45
AZ
do
7/12
PSV
18:45
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 13 43 39
2 Feyenoord 13 29 32
3 AZ 12 23 29
4 FC Twente 13 11 27
5 Go Ahead Eagles 13 7 22
6 SC Heerenveen 14 -3 19
7 Sparta Rotterdam 13 0 18
Bekijk de hele stand