Messi stemde niet op Lewandowski: "Moet er niet zuur over zijn"

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski Foto: © Pro Shots

Robert Lewandowski heeft maandag een prijs mogen toevoegen aan zijn erelijst. Na het mislopen van de Ballon d'Or was de The Best FIFA Men's Player-award wel voor de Poolse superspits van Bayern München.

"Het grootste verschil zit tussen goud en zilver, al is goud in deze tijd waarschijnlijk ook niet zo zeker als zilver of cryptomunten", zegt de Pool met een knipoog op een persconferentie. "Voor mij is het belangrijkste dat de spelers en trainers hebben meebeslist. Daardoor krijgt deze prijs meer waarde voor mij, al zijn prijzen met teams altijd meer waard."

De Pool eindigde in de strijd om de award gelijk met Lionel Messi. De Argentijn had voor de FIFA-prijs geen punten over voor Lewandowski, die er niets achter zoekt. "Als je zijn uitspraken na de Ballon d'Or bekijkt, dan waren het mooie woorden van hem. Dat was heel aardig van hem."

"Over zijn keuze nu moet je bij hem zijn. Ik geloof niet dat het iets persoonlijks is. Het was zijn keuze en die moet ik respecteren. Ik moet er niet zuur over zijn. Ik had hem in ieder geval op de tweede plaats gezet", aldus Lewandowski.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do 26 mei 2022, 20:00
Eredivisie
Vitesse -
-
AZ -
zo 29 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand