Lieke Martens neemt ingrijpend besluit: "Met pijn in mijn hart"

Lieke Martens
Lieke Martens Foto: © BSR Agency

Lieke Martens stopt na de komende wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen als international. Dat heeft de aanvalster dinsdagavond bekendgemaakt.

"Lieve Oranjefans, Graag wil ik jullie laten weten dat de komende twee wedstrijden met de OranjeLeeuwinnen mijn laatste wedstrijden zullen zijn in Oranje. Hierna zal ik, weet ik nu al, met pijn in m’n hart afscheid nemen van jullie", deelt de 31-jarige Martens. "Ik zal proberen extra te genieten van alles maar zal vooral, zoals altijd, alles geven om een mooi resultaat neer te zetten met ons team. Ik hoop veel van jullie te zien volgende week vrijdag! Veel liefs, Lieke."

Oranje speelt op 31 mei eerst thuis tegen Finland. Op Het Kasteel in Rotterdam wordt er om 20:45 uur afgetrapt. Op 4 juni wacht vervolgens de uitwedstrijd tegen Finland. Dat duel wordt gespeeld in het Tammela Stadion in Tampere, een stad in het zuidwesten van Finland. Het worden voor Martens dus haar laatste duels in een Oranje-shirt.

In totaal speelde de aanvalster 158 interlands, waarin ze 62 doelpunten maakte. Met de Leeuwinnen won ze in 2017 het EK in eigen land. Twee jaar later pakte ze zilver op het WK in Frankrijk.

Lees meer:
0 reacties