Louis van Gaal geniet van journalist: "Wij gaan zo knuffelen"

Louis van Gaal heeft weer voor een fantastisch moment gezorgd tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met Ecuador. De bondscoach van het Nederlands elftal kan in ieder geval niet meer stuk bij Papa Mahmoud Gueye.

De Senegalese journalist was donderdag bij de persconferentie aanwezig. "Ik ben een jonge journalist, die net is begonnen", zei Gueye. "En ik heb geen vraag, maar ik maak van de gelegenheid gebruik om te zeggen dat van kinds af aan een fan van u ben." Van Gaal kon de actie van Gueye wel waarderen. "Ik kan je een dikke knuffel geven, want ik meen het serieus dat ik het leuk vind dat je dit zegt. Dat gebeurt niet vaak. Dus we gaan elkaar lekker knuffelen zo", aldus de bondscoach, die na afloop de journalist inderdaad een knuffel gaf. Nederland won maandag nog met 2-0 van Senegal.

🥰 Een verslaggever uit Senegal heeft geen vraag voor Louis van Gaal, maar uit juist zijn bewondering. Na afloop van de persconferentie geeft de bondscoach hem een knuffel! 🫂 pic.twitter.com/9Xjz4IQ8M1 — ESPN NL (@ESPNnl) November 24, 2022

Lees meer: